Rollag 24.-29. juli 2023

Påmelding

Kursavgift

Kursavgiften er lik for alle kurs, kr. 2.400,- med unntak av Ungdomsverkstedet kr. 1.200,- og Barneverkstedet kr. 600,-. På enkelte kurs blir det et tillegg for materialkostnader.

Betaling

Når du har fått bekreftet plass betales kursavgiften til konto 2351.74.96995. Påmeldingen er gyldig først når kursavgiften er betalt. Påmeldingen gjøres bindende fra 1. juli. Ved avbud før denne datoen refunderes kursavgiften. Eventuelt forbruksmateriell som ikke dekkes av kursavgiften gjøres opp siste kursdag.


Overnatting

For kursdeltagere:

Overnattingsplass er forbeholdt kursdeltagere og arrangører/aktører.

Det er mulig å overnatte i eget telt i Middelalderskogen mot å melde seg inn i foreningen Numedal Middelaldersenter. Det er da fri tilgang til ved til bålbrenning, sanitæranlegg med dusj, – og tilgang til godt utstyrt kjøkken enkelte tider på døgnet. Teltplass må avtales og kontingent være innbetalt før kursstart: kr. 200 for enkeltmedlem, 350 for familie (2 voksne + barn under 18 år) til konto. 1506.30.96935.

Kursdeltagere med bobil kan parkere ved Middelalderskogen. Det er mulighet for strømtilkobling mot en liten avgift.

All overnatting i tilknytning til Middelaldersenteret  skjer etter avtale; henvendelse epost: kjell@mogen.no

Annen overnatting

Veggli Vertshus (9 km nord for Middelalderskogen), som – i tillegg til noen rom i vertshuset – tilbyr overnatting i en gammel NSB sovevogn.  www.veggli-vertshus.no

Holman Camping (2 km nord for Middelalderskogen) har hytter med enkel eller høy standard til leie.  Fra campingplassen er det en trivelig gang- og sykkelvei langs lågen til Middelaldersenteret, avstand ca. 3 km.   www.holman-camping.no

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. Skolen tilbyr rom på internatbygget som et enkelt  alternativ. Sengetøy og frokost er inkludert. Det er felles toalett og dusj i hver etasje. Overnattingen tilbys til redusert pris for kursdeltagere på Middelalderverkstedet.  Rom kan bestilles herSommerhotellet på Idrettsskolen

Å bo i gamle stuer eller på stabbur kan være spennende i Numedal, Middelalderdalen, som har noen av Norges eldste bevarte og bebodde tømrede bygninger.  Nedenunder følger noen gårder som driver utleie:

Matservering

Besøkende er velkommen til å se på aktivitetene. For både kursdeltakere og besøkende er det mulig å få kjøpt mat i Middelalderskogen mandag-fredag kl.12:30 – 13:30.

Om kvelden blir det “pop-up” restaurant med middagsservering og skjenkebevilling for øl og vin.

Lørdag 29/7 er det marked og gilde. Markedsrestauranten serverer da mat basert på lokale produkter..