Rollag 24.-29. juli 2023

Konsert fredag 28. juli 2023

Det arbeides med konsertprogram, og legges ut så snart avtale er spikret

I 2022 hadde vi Konsert med Kalandra i Amfiet Olsokkvelden, fredag 29. juli, en fantastisk konsert med et svært spennende band – der vi også fikk vist hva musikkanlegget vårt i Amfiet er god for! Vi gleder oss til nye konserter i 2023 både under Middelalderverkstedet, Sommerleiren og Motvindfestivalen.

Middelalderverkstedet avsluttes med konsert med Kalandra 29. juli kl. 20:00.

Kalandra ble dannet i England i 2011 og beskrives som et av de mest spennende "up and coming"-bandene i Norge.. I dag består bandet av Katrine Stenbekk, Jogeir Daae Mæland, Florian Bernhard Winter og Oskar Johnsen Rydh. De har i flere år turnert i inn- og utland, og de har vært oppvarmingsband på turnéer med Wardruna, Gåte, Seigmen og Eivør. De komponerte flere av låtene til HBO-serien Beforeigners og har mange millioner avspillinger på YouTube de seinere årene. I sommer er de på en stor Europaturné sammen med "Wardruna", før de kommer til Middelalderskogen.

Kalandra beskriver selv musikken sin slik:

«Vi er ikke helt pop nok for popmarkedet, ikke helt rock og metal nok for metalscenen eller folk nok for ur-festivaler. Dog ligger vi i et fint rått landskap inn i midten der som vi trives veldig godt.»

Publikum ønskes velkommen til Middelalderskogen før konserten starter.

Enkelte av bodene til markedet på lørdag åpner allerede fredag ettermiddag etter kl. 17:00. Fram til konserten starter er det mulighet for å kjøpe mat fra «Middelalderkjøkkenet».

Det selges øl og vin før og under konserten.

Følg lenken nedenunder til billettsalget.