menu close menu

Påmelding

Meld deg på kurs!

  Det vil være begrenset antall plasser på kursene, så ikke vent for lenge med din påmelding. Bruk gjerne skjemaet nedenfor til påmelding, det gir mulighet for direkte påmelding og du får bekreftelse på at påmeldingen er mottatt! Du kan også sende en e-post direkte til kjell@mogen.no,  eller SMS til 412 20 740.

HUSK: Oppgi hvilket kurs du melder deg på, og ditt navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi gir deg en bekreftelse så snart vi har sjekket at det er ledige plasser på det kurset du ønsker deg!   Det er begrenset antall plasser på kursene. Påmeldingen er bindende etter 1. juli.Det tas forbehold om å avlyse kurs ved for få påmeldte. Kursene holdes i tidsrommet kl. 10-16 hver dag.  

Kursavgift

varierer for det enkelte kurs, se kursoversikten med priser. På enkelte kurs blir det et tillegg for materiellkostnader.   Kursavgiften betales over giro som sendes ut fra Økonomikontoret, Rollag kommune.  

Påmelding til kurs


Verification

Trenger du overnatting i forbindelse med kurset?

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. Skolen tilbyr rom på internatbygget som et enkelt  alternativ. Sengetøy og frokost er inkludert. Det er felles toalett og dusj i hver etasje. Overnattingen tilbys til redusert pris for kursdeltagere på Middelalderverkstedet.  Rom kan bestilles her

 

Veggli Vertshus, som – i tillegg til noen rom i vertshuset – tilbyr overnatting i en gammel NSB sovevogn.  www.veggli-vertshus.no

 

Stabbursnatt, “Verdens minste hotellkjede”,  tilbyr overnatting i gamle stabbur på  forskjellige gårder i kommunen. Dette konseptet har fått mye positiv omtale og har vakt oppmerksomhet langt ut over landets grenser.  www.stabbursnatt.no

 

Holman Camping (mellom Rollag og Veggli) har hytter med enkel eller høy standard til leie.  Fra campingplassen er det en trivelig gang- og sykkelvei langs lågen til Middelaldersenteret, avstand ca. 3 km.   www.holman-camping.no

 

Skajem Camping (nord for Veggli) har utleie av hytter.  www.skahjem.no

 

Middelaldersenteret – overnatting for kursdeltagere:

Det er mulig å bo i telt i Middelalderskogen. Da blir du en del av det sosiale fellesskapet på kveldstid. I 2016 overnattet 35 personer i senteret, inkludert flere barnefamilier.

Servicebygget inneholder 2 dusjer og 3 toalettrom (ett handicaptoalett).  Det er tilgang til kjøkken på kveldstid. Døgnprisen er kr 50 pr. person; den inkluderer tilgang til strøm samt bjørkeved.

Medlemmer av foreningen Numedal Middelaldersenter bor imidlertid gratis. Medlemskapet koster kr. 200/år; familiemedlemskap kr. 350 (2 voksne + barn under 18): Konto 2351 73 81888.  Medlemskapet må være betalt før kursstart.

Overnattingsplass er forbeholdt kursdeltagere og arrangører/aktører.

 

Kursdeltagere med bobil kan parkere ved Idrettsskolen med mulighet for strømtilkobling.

 

All overnatting i tilknytning til Middelaldersenteret  skjer etter avtale; henvendelse e-post  kjell@mogen.no

 

Matservering

Besøkende er velkommen til å se på aktivitetene. For både kursdeltakere og besøkende er det mulig å få kjøpt mat i Middelalderskogen mandag-fredag kl.12:30 – 13:30.

 

Restaurantene på Rollag stasjon og  Veggli Vertshus er åpne hele uka.

 

Lørdag 29/7 er det marked og gilde på Bygdetunet. Markedsrestauranten er åpen  fra kl.12 til kl.16.