menu close menu

Påmelding

Meld deg på kurs!

  Det vil være begrenset antall plasser på kursene, så ikke vent for lenge med din påmelding. Bruk gjerne skjemaet nedenfor, det gir mulighet for direkte påmelding og du får bekreftelse på om det er ledig plass. Du kan også sende en e-post direkte til kjell@mogen.no,  eller SMS til 412 20 740.

HUSK: Oppgi hvilket kurs du melder deg på, og ditt navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi gir deg en bekreftelse så snart vi har sjekket at det er ledige plasser på det kurset du ønsker deg!   Påmeldingen er bindende etter 1. juli.Det tas forbehold om å avlyse kurs ved for få påmeldte. Kursene holdes i tidsrommet kl. 10-16 hver dag.  

Kursavgift

er lik for alle kurs, kr. 2.000,- med unntak av Barneverkstedet kr. 600,-.  På enkelte kurs blir det et tillegg for materiellkostnader.

Påmelding og betaling:

Ved påmelding betales kursavgiften til konto 2351.74.96995. Påmeldingen er gyldig først når kursavgiften er betalt. Påmeldingen gjøres bindende fra 1. juli.  Ved avbud før denne datoen refunderres kursavgiften. Eventuelt forbruksmateriell som ikke dekkes av kursavgiften gjøres opp siste kursdag.

 

Påmelding til kurs


Verification

Trenger du overnatting i forbindelse med kurset?

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. Skolen tilbyr rom på internatbygget som et enkelt  alternativ. Sengetøy og frokost er inkludert. Det er felles toalett og dusj i hver etasje. Overnattingen tilbys til redusert pris for kursdeltagere på Middelalderverkstedet.  Rom kan bestilles her

 

Veggli Vertshus (9 km nord for Middelalderskogen), som – i tillegg til noen rom i vertshuset – tilbyr overnatting i en gammel NSB sovevogn.  www.veggli-vertshus.no

 

Holman Camping (2 km nord for Middelalderskogen) har hytter med enkel eller høy standard til leie.  Fra campingplassen er det en trivelig gang- og sykkelvei langs lågen til Middelaldersenteret, avstand ca. 3 km.   www.holman-camping.no

 

Stabbursnatt

Et annerledes konsept er Stabbursnatt, som ble lansert som “verdens minste hotellkjede”, med overnatting på stabbur på gårder i Rollag.  Det er fra 4 – 9 kilometers avstand fra gårdene til Middelalderskogen

www.letsbookhotel.com/no/norway/rollag/hotels-accommodation.aspx

 

Middelaldersenteret – overnatting for kursdeltagere:

Overnattingsplass er forbeholdt kursdeltagere og arrangører/aktører.

Det er mulig å overnatte i eget telt i Middelalderskogen mot å melde seg inn i foreningen Numedal Middelaldersenter. Det er da fri tilgang til strøm, sanitæranlegg med dusj, ved til bålbrenning – og tilgang til godt utstyrt kjøkken på kveldstid. Teltplass må avtales og kontingent være innbetalt før kursstart: kr. 200 for enkeltmedlem, 350 for familie (2 voksne + barn under 18 år) til konto. 2351.73.81888.

 

Kursdeltagere med bobil kan parkere ved Middelalderskogen med mulighet for strømtilkobling.

 

All overnatting i tilknytning til Middelaldersenteret  skjer etter avtale; henvendelse e-post  kjell@mogen.no

 

Matservering

Besøkende er velkommen til å se på aktivitetene. For både kursdeltakere og besøkende er det mulig å få kjøpt mat i Middelalderskogen mandag-fredag kl.12:30 – 13:30.

 

Restauranten på  Veggli Vertshus er åpen hele uka.

 

Lørdag 27/7 er det marked og gilde på Bygdetunet. Markedsrestauranten er åpen  fra kl.12 til kl.16.